Coronavirus update

Update 15-03-2020 23:50.
De uitzonderlijke gevolgen van het Coronavirus zijn niet te missen! Ook voor MyLife wordt het nu merkbaar. Wij zijn genoodzaakt om al onze sportclubs te sluiten vanaf morgen maandag 16 maart tot en met in ieder geval maandag 6 april.Wij voelen ons verantwoordelijk voor u als lid en natuurlijk voor onze collega’s. Daarom willen wij nu handelen zodat we met elkaar verdere verspreiding van dit virus kunnen voorkomen.Hoe de komende periode eruit zal zien, weet niemand. Wel weten wij dit:

– MyLife Home Platform
Thuis en buiten sporten kan gelukkig altijd. Daarom lanceren wij aanstaande dinsdag het MyLife Home Platform! Ga aan de slag met onze gloednieuwe workout video’s, oefeningen en voedingsschema’s en blijf juist nu fit. We houden u op de hoogte.

– Ondertussen in de clubs
En ondertussen? Wij gaan onderhoud plegen want stilzitten is niets voor ons! Ideeën voor in uw club? Laat het ons weten via MyIdea.

Vragen & bereikbaarheid
Heeft u vragen over voeding of uw training? Stuur ons gerust een e-mail: onze MyCoaches staan met plezier voor u klaar.Net als u weten wij niet hoe deze buitengewone omstandigheden zich verder gaan ontwikkelen. Wat we wel weten is dat positief blijven en goed voor elkaar zorgen altijd helpt. Daarom houden we graag het gevoel van de gezelligste fitnessfamilie vast en zeggen we gewoon: tot snel!